SMART

FLEX

SMART FLEX

Voorkom en corrigeer een verkeerde houding met Flex!

Zit je veel tijdens je werk of in je vrije tijd?
Wist je dat de gemiddelde volwassen persoon in Nederland 8,5 uur per dag zittend doorbrengt? In de auto, op kantoor, of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan.
Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.

Zit je veel tijdens je werk of in je vrije tijd? Dan is Smart Flex de perfecte oplossing voor jou! Smart Flex is tevens ook ideaal voor sporters die last hebben van verkorte spieren door hun eenzijdige trainingsbelasting.

Waarom trainen met
smart flex?

Mobiliteitstraining met Flex is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij Flex de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

Voordelen van Flex: